måndag 23 juli 2007

Vilken helg!

Vi började helgen med att åka till Utö för ringträning hos Anna Wrigt tillsammans med Eva & Gibson och Hanna & Albin.
Det hela började med Vimlas första båttur. Den gick strålande, hon sov mest hela vägen. Hela båten var fylld med snygga RR's!
Vi hade strålande fint väder hela dagen. Vi lärde oss hur mycket bra saker som helst och vi träffade en massa supertrevliga männsikor och jätte fina hundar.
Tyvärr blev det inte jätte många bilder från ringträningen, eftersom fotograferskan övade på att springa ;)

Dagen efter, söndag, var det dax för Albins första utställning. Oj va nervös jag var för deras skull, men de kunde jag ju inte visa. Det gällde ju att försöka vara den säkra storasystern med tvärkoll på läget och största lugnet (jag behöver nog en storasyster till min första utställning, om nån vill...)
Men nervositeten försvan i en grisblink så fort att Hanna gick in i ringen med Albin. Nog för att händerna skakade lite, men hon såg ut att ha stenkoll på läget. Man kan lugnt säga att ringträningen gett resultat! Hon visste exakt hur hon skulle springa, rak i ryggen och hon tog ut svängarna som värsta proffset.
Och för att nämna huvudrollsinnehavaren, han såg ut som kungen själv med svansen i topp och vägvinnande trav. Dom var så duktiga att jag höll på att spricka av stolthet!!! Och inte nog med det, dom fick CK!!!!!!!
Ni måste läsa Hannas version av de hela i hennes egna blogg; http://albinochhanna.blogspot.com/

SUPERTACK till Annika som kom till undsättning med en kyltrasa till Albin, du är en ängel!!! Vi köpte varsina kyltrasor på vägen därifrån så nu får vi lite coolare dogs i framtiden ;) Gissa om Albin uppskattade det!!!
Trötta och glada begav vi oss från utställningen för att hämta Vimla. Eftersom hon inte fyllt 4a månader än så tordes vi inte chansa på att få med henne in på utställningen. Så världens räddande ängel Linda tog henne under sina vingar för dagen. Jag lovar att Vimla hade det toppen hos henne och Lexi. Hon snodde tydligen både Lexis säng och alla hennes tuggben :D Dessuton lyckades hon tappa 3st tänder där, så nu är alla smågaddarna fram och hörntänderna borta!!!

Vill ni se flera bilder från i helgen så gå in under Vimla 8v- 'en fantastsik helg'

1 kommentar:

Anonym sa...

Så ni hittade kyltrasor/-täcken? Verkar de bra? Flera stl?
/Nina