tisdag 9 juni 2009

Vimla-status

Vimla har haft det hårda gipset i 3v och nu har hon haft det mjukare gipset i 2v och äntligen så närmar det sig slutet på gips, HURRA!
Om allt går som det ska blir hon gipsfri på måndag om en vecka och där efter blir det stödstrumpa ;) i ett par veckor.
Jag har ju inte fått se hur benet ser ut än men de två mittersta tårna ser man titta ut genom gipset. Tyvärr har hon sår på tårna vilket gör att hon emellanåt inte gärna vill stödja på tassen :(

Men i övrigt mår hon rätt bra faktiskt. Som tur är inföll skendräktigheten i samband med detta så hon har varit lite trött helt naturligt.
Men självklart vill hon ju busa emellanåt och grannenskapets alla katter är mer än intressanta, men peppar peppar så går det att dämpa henne med avledande manövrar och lite trix ;)

Vi får gå 10minuters promenader nu vilket gör att vi äntligen kommer runt heeeela lilla ängen :)

Veterinären sa att det såg väldigt bra ut sist vi var där och han sa att rörligheten i tårna var nästan lika bra som i den friska tassen och att hasleden också känns väldigt bra...
Jag törs knappt tro något innan jag sett hur det ser ut, men prognosen känns onelkligen långt mycket bättre än vad jag vågat hoppas på!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 kommentarer:

Karanga's Din Dimra Af Lex sa...

Vi håller tassar och tummar nästa måndag för att det skall komma fram ett helfriskt ben ur gipset.
Din matte kanske har sytt en designad stödstrumpa typ "Heffatyg" eller liknande som du kan stoltsera runt med några veckor. Ett helt nytt mode kanske....
Nosis Aissa

Camilla & Gucci sa...

VAd härligt! Låter kanonbra!!! Tumhållning dårå på måndag!!!

Sofia och Akello sa...

Åh, vad vi håller tummar och tassar för Vimla nu. Det måste ju bara vara perfekt. Allt annat vore så orättvist! Ses på söndag då gissar jag?! Skoj!

Karanga's De Leya Af Lex sa...

Åjåjåj vad vi är nyfikna på Vimlans nya och friska ben! Vi tror på stoooooor förbättring, inget annat gills!
Kram Leya o Anna-Britta

Carlos o co sa...

Åh hoppas hoppas att det fortsätter så här positivt då blir det nog en stor förbättring!:) det känner vi på oss:)!!! Massor av kramar

Tuffa Cirre sa...

åååå håller alla tassar, ridgar och svansar för att benet kommer vara tipptopp alldeles strax så de blir race runt, i och utanför ringen i askersund ;)

å föresten, du skrev fel i min blogg liks. du menade tuff inte söt väl? :p