fredag 15 juni 2007

Träff med Enzo

Idag har vi träffat brorsan Enzo i Hagaparken. Vi säger bara ojojoj va roligt de va! Vimla har ju knapt fått träffa andra hundar och de hon har träffat har ju varit lite för stora... Så nu äntligen fick hon härja runt.
Det va helt otroligt hur dom bet och slet i varandra och brottades och knuffades, sprang eller bara låg på varandra och tuggade!

Vimla hade startat dagen med att sova för en gångs skull men Enzo stackaren hade ju socialiserat med besök på husses jobb, så han va lite trött. Sen hade ju Vimla ett ca 2kilos övertag, (Enzo har ju varit magsjuk, det är INTE så att Heffa är tjock ;) Så det va mycket Vimla ovan på Enzo. Men han va lika tuff som hon, så han svarade emot som bara attan.
Tll sist blev dom som alla ungar, lite för övertrötta och rök ihop. Men inget allvarligt, bara sova lite och så igång igen och igen och igen. Tror dom saknat varandra :D

Vimla orkade knapt gå själv från bilen och in. Sen var det bara raka vägen till sängen utan att passera gå & där däckade hon. Nu har hon sovit i ca 5timmar med en micropaus för mat och kissa.

Vi längtar redan tills vi ses igen!

1 kommentar:

Karanga's De Timja Af Lex sa...

Vad roligt att få träffa brorsan! Jag skulle oxå ha velat vara med. Jag längtar tills du och jag ses! Det blir imorrn har matte och husse berättat om du har blivit tillräckligt bra från din magsjuka. Akta dig för stenarna, de ser otroligt läckra ut men de kan vara förrädiska!

kramar från SysterYsterTimja